Welkom bij Wilde Wortels

Maak kennis met de kracht van natuurvoeding! Wij verleiden je graag met de heerlijke smaak, geur en kleur van vers, onbewerkt en eerlijk eten met onze biologische catering. Of leer meer over natuurvoeding in één van onze workshops of masterclasses!

Kerst diner (v.a. 1-9 personen)

Kerst diner (v.a. 10 personen)

Wat is natuurvoeding?

Vers

Lokaal en seizoensgebonden

Puur

Onbewerkt en zonder toevoegingen

Eerlijk

Voor mens, dier én onze aarde

Biologisch

Zonder verstoring van natuurlijke processen

Onze boeren

Wij werken samen met De Korenmaat: leverancier van biologische groenten en fruit uit de regio Utrecht. Op deze manier zijn we verzekerd van de meest verse, pure en eerlijke ingrediënten voor onze catering.

“Amazing food and service”

Thank you very much again for the amazing food and the service. Everyone loved the food!

Samiha Awad, productieleider
Theater Utrecht

“Elke dag lekker ontzorgd”

Wij nemen al een jaar lang elke dag de lunch af bij Wilde Wortels. Het is altijd heerlijk vers en goed geregeld. Kortom, lekker ontzorgd!

Martin Doornekamp
Snappcar

“Creative cuisine!”

Ik heb nu 2 keer eten gehaald en beide keren was het heel erg lekker! De porties zijn ruim voldoende, goed verpakt en duidelijke instructies. En dan dat toetje… MJAMMIE!

Esther van Kesteren (via Facebook)

“Een boost tijdens een trainingsdag!”

Onlangs organiseerde ik een lunch bij Wilde Wortels op locatie tijdens een trainingsdag. We hebben hier heerlijk gegeten en het gaf echt even de boost die we nodig hadden na een intensieve ochtend.

Loekie Cornelissen
Loekan

“Een fantastische combinatie met mijn mini-yoga-retreat”

Onlangs organiseerde ik samen met Simone een mini-yoga-retreat, waarbij we afsluitend lunchten bij Wilde Wortels op locatie. Een heerlijke afsluiting van de dag, waarbij de deelnemers aangaven erg geïnspireerd te zijn door het verhaal van Wilde Wortels. Een goede voedingsbodem voor een vervolg!

Dolores Bodenstaff
Yoga bij het park

Volg ons ook op Instagram!

[instagram-feed]