Zaalverhuur voor je zakelijke bijeenkomst bij Wilde Wortels

Zaalverhuur voor je zakelijke bijeenkomst bij Wilde Wortels

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Utrecht of zoek je een gezelliige en knusse locatie voor private dining of een borrel, Bij Wilde Wortels bieden we twee unieke opties: Lokaal Wittevrouwen in Utrecht en kloosterhoeve De Beug in Odijk. Of je nu een vergadering, brainstormsessie, presentatie of ander zakelijk of particulier evenement organiseert, onze locaties bieden de ideale setting voor een geslaagde bijeenkomst.

 

Lokaal Wittevrouwen: Een Gezellige Ruimte in Utrecht

Onze eerste optie, Lokaal Wittevrouwen, is gelegen aan het Griftpark in Utrecht. Deze fijne horecazaak is beschikbaar voor groepen van 15 tot ongeveer 60 personen. Je kunt de ruimte afhuren op zondag en maandag . Of je nu een lunch, borrel, feest of diner wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Bij Wilde Wortels geloven we in heerlijk eten met smaken uit de natuur. Onze gerechten zijn biologisch, duurzaam en bereid met liefde en aandacht. En vanaf nu verhuren we ook de voormalige winkel van Vleck, naast Lokaal Wittevrouwen. Deze ruimte is ook te huur op woensdag tot en met zondag. Hier kun je in een huiselijke setting dineren of borrelen. We serveren dan family style diner, lekker de schalen op tafel en informeel samen zijn. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor evenementlokatie  Lokaal Wittevrouwen of de Groene Salon,  te bespreken. Mail ons naar: info@lokaalwittevrouwen.nl. We luisteren graag naar jouw wensen en vertalen ze naar een mooi aanbod dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

 

 

Zaalverhuur bij Kloosterhoeve De Beug in Odijk: een landelijke vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een mooie, inspirerende locatie in een landelijke omgeving, is Kloosterhoeve De Beug in Odijk de perfecte keuze. Deze prachtige boerderij biedt ruimte voor maximaal 90 personen. Tijdens je bijeenkomst of feest word je verwend met heerlijk biologisch eten en versnaperingen. De omgeving van Boerderij De Beug leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en het opzoeken van rustige momenten tijdens pauzes. We kunnen zelfs meedenken over een compleet arrangement met bijvoorbeeld een schapenherder om je evenement extra bijzonder te maken.

 

 

 

Biologische catering in Utrecht

Bij Wilde Wortels begrijpen we dat iedereen verschillende voedingsvoorkeuren en dieetwensen heeft. Daarom bieden we verschillende arrangementen, bekijk ze allemaal hier.  Wil je graag een veganistisch arrangement? Dat is geen probleem! Ook voor andere (dieet)wensen kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.  Want ons doel is om jou en je gasten te voorzien van heerlijke gerechten die voldoen aan jullie specifieke behoeften.

Of bekijk eventueel onze veelgestelde vragen voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

De kracht van natuurvoeding

Wij baseren onze catering volledig op de principes van natuurvoeding: vers, puur, eerlijk en biologisch. Oftewel, voeding die voedt. Wil je weten wat natuurvoeding precies inhoudt? Je leest het hier!