Wilde Wortels

Onze passie voor koken en natuur

Bij Wilde Wortels staan wij, Marlo, Edgar en Simone, klaar om jouw feest of bijeenkomst tot een groot succes te maken. Gerechten bereid met liefde en plezier. Een passie voor koken, echtheid, creativiteit en de natuur vormt de basis van alles wat we doen.

Het team: Edgar, Marlo en Simone 

Edgar is onze rots in de branding. Hij is altijd vrolijk, een harde werker en hij zingt het liefst de hele dag. Naast zijn kookkunsten, brengt Edgar het eten op locatie. Met een glimlach brengt hij de gerechten persoonlijk naar je toe, vol enthousiasme en plezier.

 

Marlo is de smaakmaker. Ze heeft oog voor detail en ze streeft ernaar om elk gerecht tot in de perfectie te brengen. Ze proeft net zo lang tot ze zeker weet dat de smaak helemaal goed is. Daarnaast is Marlo ook een gepassioneerde wildplukker. Op de toegestane plekken, plukt ze wilde kruiden en bloemen. Deze bijzondere ingrediënten zie je regelmatig terug in onze gerechten, wat zorgt voor een unieke en verrassende smaakbeleving.

 

Simone is de creatieve geest achter de gerechten bij Wilde Wortels. Ze bedenkt nieuwe recepturen, zorgt voor de juiste combinaties van smaken en onderhoudt nauw contact met onze klanten. Samen met Edgar en Marlo is ze grotendeels van de tijd te vinden in de keuken.

 

Marlo, Edgar en Simone  

Koken vanuit ons hart

Bij Wilde Wortels geloven we dat koken niet alleen draait om smaak, maar ook om het creëren van een positieve ervaring. We koken met liefde, passie en aandacht voor detail. Onze gerechten zijn samengesteld met de beste ingrediënten, waarbij we streven naar biologische en duurzame opties. Het is onze missie om jou en je gasten te verwennen met gerechten die niet alleen verrukkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een echte, gezonde en bewuste levensstijl.

 

Laat Ons Voor Jou Koken!

Ben je op zoek naar een cateringteam dat kookt met liefde en passie? Bij Wilde Wortels staan we te popelen om jouw evenement speciaal te maken met onze culinaire hoogstandjes. Of het nu gaat om een intiem diner, een bruisend feest of een zakelijke bijeenkomst, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en plan jouw volgende evenement met Wilde Wortels!

 

Geen posts gevonden