Biologische cateraar in de regio Utrecht

100% biologische cateraar in Utrecht

Heb je binnenkort iets te vieren in Utrecht en ben je op zoek naar een biologische cateraar? Stop dan met zoeken! Wij verzorgen 100% biologische catering voor iedere gelegenheid. Hierbij koken we creatief met biologische streekproducten, overwegend vegetarisch en uiteraard met heel veel smaak.

Diverse arrangementen

Momenteel bieden we verschillende arrangementen biologische catering aan. Zo is er voor ieder wat wils! De huidige arrangementen waar je uit kunt kiezen zijn:

– Vegetarisch warm winter arrangement

– Vegetarische salade arrangement

– Vegetarisch tapas arrangement

– Soep met brood en dips

– Belegde broodjes

Wil je vlees of vis bij je arrangement? Dit is mogelijk in overleg. Bekijk de volledige arrangementen om te zien welke opties we aanbieden. Uiteraard zijn ook deze opties 100% biologisch!

Biologische catering op maat in Utrecht

Wil je graag een veganistisch arrangement? Dat is geen probleem! Ook voor andere (dieet)wensen kan je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Of bekijk eventueel onze veelgestelde vragen voor meer informatie over de mogelijkheden.

De kracht van natuurvoeding

Wij baseren onze catering volledig op de principes van natuurvoeding: vers, puur, eerlijk en biologisch. Oftewel, voeding die voedt, in plaats van vult. Wil je weten wat natuurvoeding precies inhoudt? Je leest het hier!


Wist je dat we ook workshops en masterclasses verzorgen op het gebied van natuurvoeding? Voor meer informatie, kijk dan hier.


Of je ga je liever uit eten? Kom dan eens langs in onze horeca: Gastmaal Café of De Keuken van Gastmaal.