Workshops, masterclasses, retreats

Mijn kennis over natuurvoeding en een gezonde leefstijl deel ik graag met je tijdens een workshop of masterclass.

Ook organiseer ik tweemaandelijks een one day retreat met yoga en meditatiedocenten waar ik graag mee werk.

De workshops zijn heel praktisch, bijvoorbeeld: hoe maak ik een volwaardige vegetarische maaltijd.

Tijdens een masterclass ga ik in op de principes van natuurvoeding en een gezonde leefstijl waarbij aandacht wordt besteed aan 3 pijlers: voeding, beweging en ontspanning. Deze 3 pijlers zijn de basis voor een vitaal leven waarbij je leert dat het niet moeilijk is en eigenlijk heel natuurlijk!

 

Workshop: ontdek de kracht van natuurvoeding

Een gezellige avond waarin je geïnspireerd wordt om daarna zelf aan de slag te gaan. Je leert over de invloed van natuurvoeding op je gezondheid en je krijgt praktische tips aangereikt over hoe je een volwaardige maaltijd samenstelt. Ter inspiratie ga je genieten van een heerlijke vegetarische maaltijd, met de andere deelnemers. En je krijgt een handout met de belangrijkste informatie en praktische tools mee naar huis, zodat je daar meteen met gemak gezonde vegetarische gerechten bomvol smaak op tafel zet, volgens de principes van natuurvoeding. Er is plek voor 10 enthousiaste mensen!

 

Datum dinsdag 30 november
Tijd 18:00 – 21:00 uur
Locatie Wilde Wortels, Griftstraat 1 Utrecht
Prijs € 75

“Amazing food and service”

Thank you very much again for the amazing food and the service. Everyone loved the food!

Samiha Awad, productieleider
Theater Utrecht

“Elke dag lekker ontzorgd”

Wij nemen al een jaar lang elke dag de lunch af bij Wilde Wortels. Het is altijd heerlijk vers en goed geregeld. Kortom, lekker ontzorgd!

Martin Doornekamp
Snappcar

“Creative cuisine!”

Ik heb nu 2 keer eten gehaald en beide keren was het heel erg lekker! De porties zijn ruim voldoende, goed verpakt en duidelijke instructies. En dan dat toetje… MJAMMIE!

Esther van Kesteren (via Facebook)

“Een boost tijdens een trainingsdag!”

Onlangs organiseerde ik een lunch bij Wilde Wortels op locatie tijdens een trainingsdag. We hebben hier heerlijk gegeten en het gaf echt even de boost die we nodig hadden na een intensieve ochtend.

Loekie Cornelissen
Loekan

“Een fantastische combinatie met mijn mini-yoga-retreat”

Onlangs organiseerde ik samen met Simone een mini-yoga-retreat, waarbij we afsluitend lunchten bij Wilde Wortels op locatie. Een heerlijke afsluiting van de dag, waarbij de deelnemers aangaven erg geïnspireerd te zijn door het verhaal van Wilde Wortels. Een goede voedingsbodem voor een vervolg!

Dolores Bodenstaff
Yoga bij het park