Bestel onze verse hapjes voor Oud & Nieuw

Een avond genieten met de mensen van wie je houdt. Het jaar afsluiten en feestelijk een nieuw jaar beginnen. De koks van Wilde Wortels maken dit moment graag voor je compleet. Haal op 31 december een van onze heerlijke borrelboxen af met producten van lokale leveranciers en uit onze eigen keuken!

Borrelbox (va 2 personen)

17,50 per persoon

- Kaasjes van Oudwijker

- Worst en paté van Buitengewone varkens

- Gemarineerde olijven

- Nootjes van de Notenfabriek

- Makreelrillette

- Broodjes van de Veldkeuken

- Tapenade en chutney

- Eiersalade en toast

Toevoeging: Kaasfondue van Oudwijker

15,95 per persoon


Bestel hapjes voor Oud & Nieuw

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Prijs: 17,50 €
Prijs: 15,95 €
Prijs: 14,00 €
Prijs: 22,50 €
Prijs: 11,50 €
Via de onderstaande knop word je automatisch doorverwezen naar de betaalpagina.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Catering Utrecht? Wilde Wortels en catering is in Utrecht en omgeving al tijden een vertrouwde naam zowel voor de zakelijke als de particuliere catering en evenementen in Utrecht. Wij verzorgen verse, biologische (dynamische) en vegetarische catering, mogelijkheden zijn er genoeg!

 

Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons, als catering bedrijf in Utrecht en omstreken hoog in het vaandel. Wij koken namelijk met seizoensgroenten die op dat moment voor handen zijn bij onze boeren uit de regio Utrecht. Ook passen wij onze catering gerechten aan het seizoen aan zodat wij ook hiermee zo duurzaam mogelijk werken.

 

Wilde Wortels levert catering van A tot Z, je kan bij ons terecht voor het verzorgen van een buffet, tapas buffet, borrelhapjes en bites, personeelsfeest, jubileum of opening van een bedrijf.

“Amazing food and service”

Thank you very much again for the amazing food and the service. Everyone loved the food!

Samiha Awad, productieleider
Theater Utrecht

“Elke dag lekker ontzorgd”

Wij nemen al een jaar lang elke dag de lunch af bij Wilde Wortels. Het is altijd heerlijk vers en goed geregeld. Kortom, lekker ontzorgd!

Martin Doornekamp
Snappcar

“Creative cuisine!”

Ik heb nu 2 keer eten gehaald en beide keren was het heel erg lekker! De porties zijn ruim voldoende, goed verpakt en duidelijke instructies. En dan dat toetje… MJAMMIE!

Esther van Kesteren (via Facebook)

“Een boost tijdens een trainingsdag!”

Onlangs organiseerde ik een lunch bij Wilde Wortels op locatie tijdens een trainingsdag. We hebben hier heerlijk gegeten en het gaf echt even de boost die we nodig hadden na een intensieve ochtend.

Loekie Cornelissen
Loekan

“Een fantastische combinatie met mijn mini-yoga-retreat”

Onlangs organiseerde ik samen met Simone een mini-yoga-retreat, waarbij we afsluitend lunchten bij Wilde Wortels op locatie. Een heerlijke afsluiting van de dag, waarbij de deelnemers aangaven erg geïnspireerd te zijn door het verhaal van Wilde Wortels. Een goede voedingsbodem voor een vervolg!

Dolores Bodenstaff
Yoga bij het park